Privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Lida Matin Skønhedsklinik
Middelfartvej 94
5200 Odense V
CVR-nr: 26911931
Tlf: 66162676
E-mail: nordby@pc.dk

Lida Matin behandler personoplysninger om dig, når du besøger min hjemmeside.
 Jeg har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik, som beskriver hvordan jeg behandler dine personoplysninger.

Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret, inden jeg indsamler personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, jeg indsamler, kan for eksempel være dit navn, e-mailadresse eller privatadresse.

Behandling af personoplysninger

Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til mig. Jeg indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne tilbyde konkurencer, tilbud m.m. 

Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre, medmindre du har givet samtykke til det.

Dine rettigheder

Du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke.  Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Sikkerhed

Jeg behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler.
Jeg har desuden tekniske foranstaltninger, SSL kryptisering af hjemmesiden, Firewall, daglig backup af hjemmesiden m.m med henblik på at beskytte dine oplysninger mod fx tab, uvedkommende adgang, misbrug eller dine oplysninger behandles i strid mod lovgivningen.
Jeg tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en general tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Kæreste kunder

Vi er nød til at tage vores forholdsregler i denne tid, hvor Danmark er ramt af CORONAVIRUS.

KLINIKKEN ER LUKKET I UGE 12

Der kommer en opfølgende udmelding søndag d. 22/3-20

De bedste hilsner Lida Matin